--------------------------------------------------------------------------------
المقادير:
كيلو بطاطس _بيضتان _ ربع كيلو لحم مفروم _ بصله مفروم ناعم _ملعقة كبيره صنوبر _ملح وفلفل _قرفه _
ربع ملعقه جوز الطيب مبشور _ كوب دقيق
الطريقه _
اسلقي البطاطس نصف سلقه وقشريها واهرسيها حتي تصبح ناعمه
ضعي فوق البطاطس البيض والملح والفلفل ونصف كوب الدقيق واخلطيها جيدا حتي تصبح عجينه متماسكه
اقلي البصله با لسمن ثم ضعي فوقها اللحم والصنوبر وجوزة الطيب والقرفه والملح والفلفل وتركيها علي النار
حتي تنضج
اجعلي البطاطس في شكل اقراص وافراغيها من الوسط ثم حشيها بالحشو واغلقيها من الطرف
المفتوح واكبسيها وتكون علي شكل اقراص غطي الاقراص بالدقيق واتركيها جانبا لمدة 10 دقائق اقلي
الاقراص في زيت غزير وقدمي الطبق